ویتکاف همراه با داماد ترامپ به دیدار پوتین آمد ترامپ: حملات علیه ونزوئلا به زودی آغاز می‌شوند کاخ سفید: پناهجویان افغان که تهدید امنیتی باشند، اخراج می‌شوند طالبان بار دیگر حکم اعدام در ملاء عام را در یک ورزشگاه اجرا کرد ترامپ: باید برای پایان ۸ جنگ ۸ جایزه نوبل به من بدهند! آخرین وضعیت عمران‌خان در زندان از زبان خواهرش پوتین با هشدار شدید به اوکراین درباره ادامه حملات: اروپا جنگ را آغاز کند، ما آماده‌ایم رایزنی فؤاد حسین و معاون وزیر خارجه آمریکا درباره ایران و سوریه نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه ۲۲۳۱ ترامپ: حل و فصل بحران اوکراین آسان نیست ادعای پنتاگون: توانمندی هسته‌ای ایران نابود شده است نتانیاهو: می‌توان با سوریه به توافق رسید؛ از دمشق تا جبل‌الشیخ باید عاری از سلاح شود گروسی: آژانس هنوز از تاسیسات آسیب‌دیده ایران بازدید نکرده است موگرینی بازداشت شد کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت

سفیر انگلیس: به ایران برگشتم

«رابرت مک‌ایر» سفیر انگلیس در ایران که بعد از جنجال‌ها پیرامون حضورش در یک تجمع غیرقانونی تهران را ترک کرده بود امروز (پنجشنبه) با انتشار ویدئویی به زبان فارسی بازگشتش را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 07
کد خبر: ۳۵۴۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مک‌ایر» با انتشار ویدئویی در اینستاگرام گفت: «من اخیراً از لندن به تهران برگشتم. این سفر مهمی بود که از قبل برنامه‌ریزی شده بود.»

 

مک‌ایر، روز ۲۲ دی‌ماه پس از حضور در یک تجمع غیرقانونی مقابل دانشگاه امیرکبیر برای مدت کوتاهی بازداشت و سپس آزاد شد. او روز ۲۵ دی‌ماه تهران را ترک کرد.

 

مک‌ایر درباره سفرش به لندن گفت: «من با وزیر خارجه کشورمان و دیگر مقامات ارشد کشورمان دیدار داشتم و با آن‌ها درباره اینکه چگونه می‌توان موضوعاتی که برای ایران و بریتانیا مهم هستند را پیش برد صحبت کردم.»

 

او سپس به مسئله «برجام» پرداخت و مدعی شد کشورش قصد دارد با طرف‌های این توافق هسته‌ای از جمله ایران همکاری کند.

 

مک‌ایر خاطرنشان کرد: «در مورد برجام ما می‌خواهیم با ایران، فرانسه و آلمان و همچنین روسیه و چین همکاری کنیم تا از مکانیزم حل اختلاف یعنی Dispute resoloution meachanism استفاده کنیم و راهی به جلو پیدا کنیم که بتوان نگرانی بین‌المللی درباره برنامه هسته‌ای ایران و همچنین نگرانی‌های ایران درباره مزایای اقتصادی که از آن برخوردار می‌شود را برطرف کنیم.»

 

سفیر انگلیس در ادامه با اشاره به اینکه در هفته گذشته مقام‌های ساز و کار موسوم به «اینستکس» به تهران سفر کرده‌اند آن را مایه خوشحالی دانست.

 

وی گفت: «باعث خوشحالی بود که هفته گذشته شاهد آمدن مقامات اینستکس به تهران بودیم که درباره پیشرفت کار این‌ها با مقامات ایران گفتگو کردند.»

 

مک‌ایر همچنین تأکید کرد خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، تعهد این کشور نسبت به برجام و اینستکس را تحت تأثیر قرار نخواهد داد.

 

او گفت: «بعضی وقت‌ها از من می‌پرسند آیا خروج انگلیس از اتحادیه اروپا تعهد کلی ما را نسبت به اینستکس و همچنین برجام تحت تأثیر قرار می‌دهد یا نه. جواب من این است: "خیر؛ ما کاملاً نسبت به این موضوعات متعهد باقی خواهیم ماند.»

منبع: ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار